Cesar oefentherapie

Logo cesar oefentherapie tiel

Cesar oefentherapie is oefentherapie die gericht is op de preventie of behandeling van klachten die veroorzaakt zijn door een verkeerde houding of bewegingspatroon. Dit geldt voor patiënten met zowel niet-chronische klachten als voor patiënten met chronische klanten.
Cesar oefentherapie »

Psychosomatische oefentherapie

Psychosomatische oefentherapie richt zich op mensen met langdurige stressklachten (door bijvoorbeeld een burn-out of overspanning). Concentratieproblemen, prikkelbaarheid, moeheid en ademhalingsproblemen zijn veel voorkomende klachten. Psychosomatische oefentherapie »

 Slaaptherapie

Als lichaam en geest uit balans zijn, kan dat slaapproblemen veroorzaken. Hierdoor kan het lichaam niet goed herstellen. Met behulp van oefeningen wordt geprobeerd weer een normaal en gezond slaapritme op te doen, zodat lichaam en geest weer in balans komen.
Slaaptherapie »

Bekkenoefentherapie

Bekkenoefentherapie richt zich op patiënten die (pijn)klachten hebben in het bekkengebied, door een verkeerde houding of zwangerschap. Klachten kunnen invloed hebben op het dagelijks leven: ondraagbare pijn, invloed bij het plassen en geslachtsgemeenschap
Bekkenoefentherapie »